Over ons

Blom Dakwerken is een bekend dakdekkersbedrijf in West-Friesland en wordt gerund door Rick Blom. Door de meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen, repareren en renoveren van daken bent u hier aan het juiste adres. Samen met zijn team van gespecialiseerde werknemers zorgen ze dat uw dak er weer goed bij ligt. 

 

Klanten

Het team van Blom Dakwerken is actief in heel Noord-Holland, voor zowel bedrijven als particulieren steken wij graag onze handen uit de mouwen. 

Bedrijven
Bent u een bijvoorbeeld een woningcorporatie, aannemingsbedrijf of actief in de vastgoed en bent uw benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact op via: 06-21267948 of info@blom-dakwerken.nl

 

Particulieren

Heeft u dak de storm niet overleefd? Is uw zinken regenpijp aan vervanging toe? Of heeft uw dak zijn beste jaren wel gehad? Ook dan staan wij u van harte bij, vraag een gratis dakinspectie aan via: 06-21267948 of info@blom-dakwerken.nl

 

Certificaat

Wij beschikken over een VOL-VCA-diploma waardoor wij altijd met de juiste kennis keuzes maken over veiligheid, gezondheid en milieu.